Regnbågsknytt – I väntan på ett bebisfrö


En ny liten regnbågsbebis
februari 17, 2010, 8:42 e m
Filed under: Längtan, regnbågsfamilj, Väntan | Etiketter: , , ,

Vi fick precis se färska bilder på en underbart söt liten flicka som föddes i lördags. Blev så himla glad i hjärtat av att se henne och få lyckönska hennes mammor som vi lärde känna på pride i somras.

Och ja.. längtan blev hundra gånger större, men det kändes helt plötsligt som att all väntan, längtan och ovisshet som vi går igenom nu dom här månaderna, kommer vara värt allt och lite till när en sån söt liten krabat tittar ut tillslut.

/A


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Åh va härligt. Själva har vi varit och kollat på vår lilla på en TV-skärm idag, också häftigt. Vi håller alla tummar för er. //Regnbågsmammorna.

Kommentar av Regnbågsmammorna

ja hav förtröstan! så jävla gött att ni håller modet uppe. vi skall själva börja i kph nu. kanske efter helgen. när nu äggen vill lossa sig…
Good luck!! verkligen! har redan ett barn (och driver regnbågbarn i skåne. öppen förskola en g i mån) men nu är det min tur att försöka bli gravid.

Kommentar av petra

PROFYLAX -gratis på bloggen http://www.profylaxbloggen.wordpress.com eller hos Babyz Of Sweden http://www.babyz.se! -För bästa förberedelse som ger hållbara strategier och glädje inför födseln! …….och självklart är vi som coachar förlossningsbarnmorskor för din och din partners trygghet inför födseln! Välkommna!!

Kommentar av Babyz

Nu finns en bebisbok om första året som även innehåller sidor om adoption och en sektion extra sidor för regnbågsbarnen. Man fyller i sidorna på webben, laddar upp bilder och när man är klar skriver man ut själv eller använder vår utskrifts och inbindingstjäns. Läs mer på http://www.bebisboken.se/booksharing

Kommentar av Patrik




Lämna en kommentar